Wilt u de waarde van uw huidige of - potentiële - toekomstige huis laten bepalen voor een verkoop- of aankoopbeslissing? Dan kunnen wij de taxatie voor u verrichten.

U kunt ons ook vragen om een taxatie voor een ander doel, zoals een financieringsaanvraag, de verdeling van de boedel bij een echtscheiding of na het overlijden van een familielid.

Validatie

Vaak vraagt een geldverstrekker of een andere betrokken partij om een gevalideerd rapport. Dit uitgebreide rapport leent zich voor een officiële beoordeling op onderbouwing en betrouwbaarheid door een onafhankelijk en transparant validatie-instituut. Heyen Makelaars heeft alle expertise in huis om te komen tot een optimaal gevalideerd taxatierapport met toegevoegde waarde voor de bij het proces betrokken partijen. Daar kunt u uw voordeel mee doen.

Onze meerwaarde

• Snelheid van werken
Het taxatierapport is in de regel het sluitstuk bij een financieringsaanvraag. Daarom is er meestal haast geboden. Heyen Makelaars kan op zeer korte termijn een gevalideerd rapport leveren. Onze kennis, kunde en ervaring op het gebied van het uitbrengen en valideren van taxatierapporten is de basis voor onze snelheid van werken.

• Accuratesse
Met onze expertise kan onze snelheid van werken dan ook te allen tijde gepaard gaan met de gewenste en gepaste betrouwbaarheid van het validatierapport. Wij staan bekend om onze accuratesse.

• Discretie en integriteit
Een taxateur van Heyen Makelaars laat zich nooit verleiden om tegemoet te komen aan wensen die in verband staan met waarden van externe partijen. Wij bewaren discretie en bieden u integriteit.