Spoedtaxaties

De taxatie is vaak het sluitstuk van de financieringsaanvraag en moet dan “gisteren” klaar zijn. Om de vraag naar spoedeisende gevalideerde taxatierapporten te beantwoorden heeft onze taxateur Bram Dudok - de Wit, ingeschreven bij het NRVT en VastgoedCert, een nieuwe dienst in het leven geroepen: de Spoedtaxatie. Als een opdracht voor een spoedtaxatie bij ons kantoor binnenkomt wordt dit de prioriteit en richt Bram zich direct op deze opdracht.

Deze snelle productietijd kunnen wij garanderen door onze efficiënte werkwijze en de ervaring die Bram gedurende anderhalf jaar heeft opgedaan als validatie taxateur bij het NWWI. Hierdoor is het mogelijk om binnen korte tijd uitstekend onderbouwde en gevalideerde rapporten te produceren.

Indien u wilt weten of uw opdracht voldoet aan de eisen voor een spoedopdracht verzoeken wij u contact op te nemen met Bram Dudok de Wit op telefoonnummer: 035 6947821.

Gebied

Taxatie opdrachten binnen Het Gooi en Eemland (Weesp – Soest en Huizen – Wijde Meren) en Almere kunnen door ons kantoor uitgevoerd worden.