035-6947821

Nieuwbouw project: Het Hart van Naarden

Het Hart van Naarden - Nog enkele woningen beschikbaar! 1411EC NAARDEN

€ 289.000 - € 1.450.000

Neem contact met ons op

035-6947821

info@heyen.nl

Omschrijving

Midden in Naarden Vesting, de intieme stad met een vriendelijke sfeer waar kwaliteit van leven vanzelfsprekend is, worden 21 woningen gerealiseerd in de typische stijl van de Vesting.

De voelbare, rijke historie van Naarden Vesting komt zichtbaar terug in de karakteristieke (XL) appartementen, penthouses en stadsvilla’s van Hart van Naarden. Het voormalig stadskantoor wordt getransformeerd tot een nieuwe ’vesting in het klein’ waar jong en oud heerlijk kunnen leven, wonen en werken. In woningen met een traditioneel en authentiek karakter, voorzien van alle moderne gemakken en met een hoog kwaliteitsniveau.

Authentiek en duurzaam
De locatie waarin Het Hart van Naarden wordt gerealiseerd, midden tussen historische woonhuizen met karakteristieke gevels, vraagt om een bouw die recht doet aan de omgeving. Maar die ook voldoet aan toekomstige eisen van duurzaamheid en energiezuinigheid. De 21(XL) appartementen, penthouses en stadsvilla’s, variërend in woonoppervlakte van circa 45 m2 tot 236 m2, kenmerken zich dan ook door de gezonde balans tussen historisch en modern.

Het ontwerp
In het ontwerp van Hart van Naarden is alle aandacht uitgegaan naar de ultieme harmonie van esthetiek en duurzaamheid. Door de materialisatie en variatie in gevels vindt het project dan ook naadloos aansluiting bij het historische stadsbeeld. En op alle gebieden wordt maximaal gebruikt gemaakt van middelen die bijdragen aan de energiezuinigheid en duurzaamheid. Twee comfortabele extra’s: voor elke woning is minimaal 1 inpandige parkeerplaats beschikbaar en de huidige binnentuin wordt heringericht tot openbaar toegankelijke tuin.

Kijk voor meer informatie op de website van Het Hart van Naarden.

Omgeving

Naarden Vesting, beroemd om de bijzondere stervorm, is ondanks vele belegeringen wonderbaarlijk goed geconserveerd. Het oorspronkelijke stadje werd in 1350 door Graaf Willem V van Holland na een verwoesting tijdens de Hoekse en Kabeljauwse Twisten op de huidige plek herbouwd. Opmerkelijk is dat het toentertijd ontworpen stratenplan onveranderd is gebleven.

Vandaag de dag is Naarden Vesting een bruisende stad. Een heerlijke plek om te wonen want het ontbreekt er aan niets. Het royale aanbod aan winkels maakt van Naarden Vesting een fijn plekje om te shoppen. Voor dames, voor heren, voor brocantezoekers, voor liefhebbers van kunst en design. In alle rust kan iedereen vinden wat ‘ie zoekt of zich zomaar laten verrassen.

Ook culinaire liefhebbers komen niets tekort. Van café tot espressobar, van lunch locatie tot brasserie, van eetcafé tot toprestaurant; voor iedereen is er een plek om even te landen en te genieten.

De omgeving
Wandel door de stad langs een route van muurgedichten. Neem een duik in de geschiedenis in het Nederlands Vesting museum of het Comeniusmuseum. Proef de historie in het Oude Stadhuis, bezoek een expositie of laat je overweldigen door de klassieke concerten in de Grote of Sint Vituskerk – de uitvoering van de Matthäus Passion is een must. Kortom, in Naarden Vesting is op cultureel gebied veel te doen en te beleven.

In de nabijheid, op een half uurtje fietsen, ligt het Muiderslot waar geschiedenis tot leven wordt gebracht. Stap in de auto en een klein kwartiertje later ben je in Laren met het levendige centrum en de vele winkels en restaurants. Op 5 minuten afstand ligt de prachtige jachthaven van Naarden aan het Gooimeer. Ook de Loosdrechtse Plassen zijn vlakbij, net als Amsterdam. Naarden Vesting is echt in meerdere opzichten uniek.

Recreatie
Natuurliefhebbers, wandelaars, hardlopers en fietsers kunnen hun hart ophalen op en rond het Naardermeer. In en rond het oudste natuurreservaat zijn er vele wandel- en fietsroutes die langs de mooiste plekjes leiden. En kinderen kunnen zich urenlang vermaken in Speelpark Oud Valkveen.

Sporters – hockeyers, voetballers, tennissers, zaalsporters – vinden een plek bij één van de vele sportclubs. Watersporters vinden snel hun weg richting het Gooimeer (of de randmeren). En voor golfers zijn er in de omgeving van Naarden vele interessante banen voorhanden.

Kenmerken

Startbouw
14/11/2019
Oplevering
1/3/2021
Aantal kavels
21
Woonopp
45 - 236m²

Foto's