Makelaars van nu

Heyen Makelaars bestaat uit een hecht en hoog opgeleid team van vastgoedspecialisten, dat zich dagelijks bezighoudt met bemiddeling bij aan- en verkoop en verhuur van woningen en het uitbrengen van taxaties. Zowel gezinnen, als senioren en starters maken al sinds 1939 dankbaar gebruik van de expertise van Heyen Makelaars.

Specialisme wonen

Statistisch gezien verhuist iemand gemiddeld maar eenmaal per zeven jaar. Benader daarom een makelaar voor deskundig advies en begeleiding. Zo kunt u zich tijdens het proces ook blijven toeleggen op uw eigen kerncompetentie en uw andere dagelijkse bezigheden. Op het gebied van wonen kunt u volledig op ons terugvallen. Wij zijn bekend zijn met de laatste trends en ontwikkelingen, lokale bestemmingsplannen, de zich steeds wijzigende wettelijke regelgeving en alle andere bijkomende zaken.

Eén aanspreekpunt

Onze teamleden leggen contacten en onderhouden hun relaties vanuit hun individuele expertise. Zij doen dit ieder op hun eigen manier, maar altijd met een persoonlijke aanpak. Tegelijkertijd werkt ons gehele team mee. Terwijl wij elkaar intern scherp houden en sparren over waarden en toe te passen strategieën, hebt u het gemak van één aanspreekpunt.

Advies

Verder  bieden wij u het profijt van ons netwerk van hoogwaardige professionele dienstverleners, waaronder notarissen, juristen, fiscalisten, accountants, architecten, stylisten en hypotheekverstrekkers.