035-6947821

Vorige | Volgende
Verhuurd

Brinklaan 131 GAR.06 Bussum

Deze woning is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

035-6947821

info@heyen.nl

Omschrijving

Garage/bergruimte te huur per 1 augustus nabij het centrum van Bussum op de Brinklaan onder flatgebouw Brinkendael. Gelegen op circa 150 meter van de Laarderweg. Garage nummer 06 maakt deel uit van een complex van 12 garages onder het flatgebouw met eigen toegangsweg vanaf de Prinsenstraat. Deze toegangsweg ligt tussen Prinsenstraat 17A en het benzinestation. De bergruimte c.q. garage is zeer...

Kenmerken

Soort woning
Berging
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Garage/bergruimte te huur per 1 augustus nabij het centrum van Bussum op de Brinklaan onder flatgebouw Brinkendael. Gelegen op circa 150 meter van de Laarderweg. Garage nummer 06 maakt deel uit van een complex van 12 garages onder het flatgebouw met eigen toegangsweg vanaf de Prinsenstraat. Deze toegangsweg ligt tussen Prinsenstraat 17A en het benzinestation.
De bergruimte c.q. garage is zeer geschikt voor de opslag van goederen (geen BTW) of het parkeren van een voertuig (+21% BTW). Goede gelegenheid voor in- en uitladen. De garage/bergruimte is per direct beschikbaar. Afmeting: ca. 5,55 diep x 2,75 meter breed. Op de huurprijs is de jaarlijkse indexering van toepassing. Elektrische verlichting aanwezig.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Berging
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Voorzieningen
voorzien van elektra

Foto's

Kaart Brinklaan 131 GAR.06 Bussum

naar Brinklaan 131 GAR.06 Bussum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand