Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

035-6947821

Vorige | Volgende
Open huis

Raadhuisstraat 0 ong Naarden, Naarden-Vesting

Prijs op aanvraag 

Neem contact met ons op

035-6947821

info@heyen.nl

Omschrijving

Creëer nu zelf het grootste penthouse van het Hart van Naarden! Een penthouse in het Hart van Naarden. Door het koppelen van appartement E2 en E3 ontstaat er een riant penthouse van ca 215m2 welke geheel vrij is in te delen naar de wens van de koper. Hierdoor wordt het grootse penthouse van de gehele Vesting gerealiseerd. Wonen in het Hart van de Vesting in een royaal luxe gerealiseerd penthouse....

Kenmerken

Soort woning
Penthouse
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2019
Wijk
Naarden-Vesting
Ligging
In centrum

Omschrijving

Creëer nu zelf het grootste penthouse van het Hart van Naarden!

Een penthouse in het Hart van Naarden. Door het koppelen van appartement E2 en E3 ontstaat er een riant penthouse van ca 215m2 welke geheel vrij is in te delen naar de wens van de koper. Hierdoor wordt het grootse penthouse van de gehele Vesting gerealiseerd. Wonen in het Hart van de Vesting in een royaal luxe gerealiseerd penthouse. Het penthouse grenst over de gehele lengte aan de prachtige binnentuin en sluit eveneens aan op de Raadhuisstraat. Hierdoor is de keuze te maken of juist de woonkamer aan de Raadhuisstraat wordt gerealiseerd of in alle rust aan de zijde van de binnentuin. (voor beide opties heeft de architect een basis schetsontwerp toegevoegd)
Door de royale afmeting is er eveneens een riant inpandig balkon gerealiseerd waardoor binnen en buiten prachtig gecombineerd kunnen worden. Optioneel zou eveneens de kap aangepast kunnen worden boven het buitenterras om deze met Louvre te openen en te sluiten.

Het penthouse maakt onderdeel uit van de algehele Nieuwbouw "het Hart van Naarden"
Vanaf de Raadhuisstraat/ Duivensteeg is er een royale ontvangst tot het bestaande stadskantoor. Hier bevind zich in de centrale hal een prachtig kunstwerk van Eppo Doeve. Direct naast de entree wordt er een lift en royale trapopgang gerealiseerd naar de 2 bovenliggende verdiepingen.
Het penthouse bevind zich op de 3e en bovenste woonlaag. Het penthouse is in de basisindeling voorzien van een 2 tal royale suites voorzien van een privé badkamer en inloop kast. Aanvullend een bibliotheek of 3e slaapkamer aangrenzend aan de binnentuin.
De woonkamer, eetkamer en de keuken bevinden zich aangrenzend aan elkaar aan de zijde van de binnentuin. De aanwezige raampartijen aan deze zijde zijn royaal bemeten en allen te openen. Eveneens is er aanvullend een loggia opgenomen in de woonkamer.

Wat is wonen in Luxe?
Het exterieur van het algehele plan "het hart van Naarden" is ontworpen door Harmonische architectuur uit Voorstonden. Een ontwerp voorzien van alle luxe welke anno 2020 mag worden verwacht, maar voorzien is van de detailleringen uit 1890 tot omstreeks 1930. Verzwaard uitgevoerde kozijnen, gootlijsten inclusief alle historische profileringen en reeds verouderde gevelstenen en dakpannen. Een ontwerp welke past in de oude binnenstad van Naarden Vesting met alle monumenten omliggend.
Het interieur van het penthouse is als volgt. Alle wanden en plafonds worden geheel gestuukt. De binnendeuren zijn voorzien van harthouten kozijnen welke rondom zijn afgewerkt met een architraaflijst. De binnendeuren zijn door koper zelf binnen de stelpost uit te zoeken in overleg met de kopers begeleider van VkkB. De stelpost is opgenomen voor een authentieke paneeldeur voorzien van een rustieke deurgreep. De badkamers en het toilet zijn eveneens voorzien van een stelpost. Geheel naar eigen wens en ontwerp kan de badkamer worden uitgewerkt met de kopers begeleider. Hierdoor geen standaard witte tegel met nieuwbouw sanitair, maar kan naar ieders wens een persoonlijke ruimte worden gerealiseerd.

Extra optionele service: in samenwerking met het Vesting Hotel kan een arrangement voor specifieke hoteldiensten worden afgenomen, zoals bijvoorbeeld schoonmaak, ontbijtservice of catering. Zodat u zich gast voelt in uw eigen woning!

Wat u mag verwachten:
Een exterieur met de meest hoogwaardige afwerking
• Gedetailleerde gevels gecombineerd met natuursteen en geprofileerde gootlijsten
• Luxe gevelstenen en voegwerk
• Luxe dakpannen met verouderde look
• Verzwaarde hard houten kozijnen

Zeer luxe uitgerust en afgewerkt interieur voorzien van
• Luxe houten binnendeuren voorzien van architraaflijst
• Ruime stelpost voor badkamers, sanitair en tegels
• Volledige vloerverwarming, (energiezuinig)
• Optimaal leefklimaat; zonnepanelen, hybride warmtepomp i.c.m. warmte terugwinning
• Woning volledig gestuukt en sausklaar
• Terrassen geheel afgewerkt met natuursteen

Voorzien van parkeerplaats en berging in de beveiligde ondergelegen stallingsgarage

De woningen zijn naar eigen wens in te delen binnen de geldende bouwkundige- en vergunningseisen. De kopersbegeleider zal u, indien gewenst, volledig begeleiden en ontzorgen om deze woning aan uw specifieke woonwensen aan te passen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verkopend makelaars en via de projectwebsite Het Hart van Naarden.

Disclaimer
Alle rechten voorbehouden. De getoonde meubels, sanitair alsmede (keuken-)apparatuur en inrichtingen behoren niet tot de standaard uitvoering. Voor de uitvoering en specificaties verwijzen wij u naar de technische omschrijving welke beschikbaar is bij de makelaar.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
215 m²
Bruto inhoud
883 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
dubbele wastafel, douche, ligbad
Voorzieningen badkamer
dubbele wastafel, douche, toilet

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In centrum

Foto's

Kaart Raadhuisstraat 0 ong Naarden, Naarden-Vesting

naar Raadhuisstraat 0 ong Naarden, Naarden-Vesting
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand