Vorige | Volgende
Verhuurd

Binnenhof 62 * NAARDEN

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

035-6947821

info@heyen.nl

Omschrijving

Op de grens tussen Naarden en Bussum is aan de Binnenhof 62 circa 203 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Het betreft een zelfstandige kantoorruimte gelegen op de begane grond, welke afgelopen jaar compleet gerenoveerd is. Het zelfstandige karakter vindt zich onder andere terug in het feit dat de beschikking krijgt over zijn eigen pantry en sanitaire voorzieningen. Het kantoorgebouw ligt...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
203 m²

Omschrijving

Op de grens tussen Naarden en Bussum is aan de Binnenhof 62 circa 203 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Het betreft een zelfstandige kantoorruimte gelegen op de begane grond, welke afgelopen jaar compleet gerenoveerd is. Het zelfstandige karakter vindt zich onder andere terug in het feit dat de beschikking krijgt over zijn eigen pantry en sanitaire voorzieningen.

Het kantoorgebouw ligt nagenoeg naast het NS station Naarden-Bussum en is derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast is het kantoorgebouw goed bereikbaar vanaf de A1 en de provinciale wegen. De bereikbaarheid vanuit steden zoals Amsterdam, Hilversum en Utrecht is derhalve uitstekend te noemen.

Object:
Deze beschikbare kantoorruimte omvat in totaliteit circa 203 m², exclusief opslag algemene ruimten, gelegen op de begane grond.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
•representatieve entree gebruikt door meerdere ondernemingen;
•brandmeldinstallatie;
•sunscreens aan de zonzijde;
•noodverlichting;
•zelfstandige, nieuwe toiletgroep;
•zelfstandige pantry;
•te openen ramen;
•centrale verwarming d.m.v. radiatoren;
•nieuwe klimaatinstallatie met o.a. verwarmen en koelen;
•systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
•nieuwe kunststof vloeren.

Parkeergelegenheid:
In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig (Blauwe zone). Daarnaast wordt op het naastgelegen terrein drie parkeerplaatsen te huur aangeboden voor € 550,- per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW.

Bestemming:
Kantoordoeleinden.

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 120,- per m² per jaar exclusief BTW, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen.

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd ter grootte van € 30,- per m² op jaarbasis exclusief BTW,

Verhuurder heeft het recht om het voorschotbedrag aan te passen indien blijkt dat de hoogte van het bedrag ontoereikend is en/of de omvang van het pakket van leveringen en diensten uit te breiden als daartoe aanleiding bestaat.

Jaarlijks, of zoveel eerder als de huurovereenkomst eindigt, zal verrekening tussen partijen plaatsvinden aan de hand van de werkelijk betaalde nota's, waarbij toerekening geschiedt middels het gehuurde vloeroppervlak ten opzichte van het totale verhuurbare vloeroppervlak in kantoorgebouw. Aan de leegstaande ruimten zal in redelijkheid een toedeling plaatsvinden, cq een redelijke verdeelsleutel door de verhuurder worden voorgesteld.

Huurtermijn:
Drie jaar met telkens drie verlengingsjaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van twaalf maanden. Een kortere huurtermijn wordt overwogen.

Aanvaarding:
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de huurprijs voor parkeerplaatsen, alsmede de servicekosten en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Onder- / overmaat metrage:
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Gunning:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 30 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
203 m²

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Binnenhof 62 * NAARDEN

naar Binnenhof 62 * NAARDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand